سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ چاکلت لاوا کیک

چاکلت لاوا کیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
شکلات ۹۰ گرم
کره ۷۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق چای خوری
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
نمکنوک انگشت
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
کرهبه مقدار لازم
چاکلت لاوا کیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چاکلت لاوا کیک
روش ساخت
مرحله 1قالب ها را کاملا با کره چرب کنید.
مرحله 2تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند.
مرحله 3شکلات را به روش بن_ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شود.
مرحله 4مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنید. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید.
مرحله 5مواد را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرارر دهید. فر را روی 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
مرحله 6قالب ها را داخل ظرفی قرار داده تا نیمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بریزید. کیک ها را داخل فر به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید. دقت کنید این کیک را نباید زیاد پخت وگرنه دیگر مواد داخل آن حالت مذاب نخواهد داشت.
مرحله 7پس از سرد شدن با چاقو دور کیک ها را از قالب جددا کنید و لاوا کیک را داخل ظرفی برگردانید. روی لاوا کیک را با پوددر قند تزئین کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین