سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن چاکلت بری بلژیکی

چاکلت بری بلژیکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شکلات ۴۰۰ گرم
شکلات نوتلا ۱۰۰ گرم
فندق ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
شاتوتبه مقدار لازم
کرمفیل وانیل ۵۰ گرم
اسانس ۱ قطره
خمیربه مقدار لازم
چاکلت بری بلژیکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چاکلت بری بلژیکی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا 200 گرم از شکلات تخته‌ای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را داخل قالب‌های سیلیکونی نیمه‌دایره بریزید؛ طوری که فقط دیواره‌ها و کف قالب را بپوشاند. حالا آن را در فریزر قرار دهید تا بسته شود. سپس باقیمانده شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
مرحله 2پنیر‌خامه‌ای، نوتلا و کرمفیل را با همزن بزنید تا یک‌دست شود و اسانس را به آن اضافه کنید. حالا شکلات آب شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3قالب را از فریزر خارج کنید. ابتدا یک قاشق از ویفر خرد شده، بعد شا‌توت یا تمشک و بعد فندق خرد شده را داخل قالب بریزید و بقیه قالب را با مخلوط شکلات و پنیر پر کنید. در این مرحله قالب را در فریزر به مدت ۳ ساعت بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کرده، از قالب بیرون آورید و با خمیر فوندانت و ورق طلایی تزیین کنید و در ظرف دلخواه بچینید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین