زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری |
پودر فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
سیر ۵ حبه |
گشنیز ۱۰۰ گرم |
نعنا ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا ریشهها و ساقههای ضخیم نعنا و گشنیز را جدا کنید. |
مرحله 2 | پوست سیر را بگیرید. |
مرحله 3 | مواد لازم را خوب بشوئید |
مرحله 4 | تمام مواد را در غذا ساز ریخته و کاملا له کنید. |
مرحله 5 | در نهایت با میزان دلخواه نمک و فلفل مزهدار کنید. |
مرحله 6 | میتوانید به این چاشنی کمی پودر زیره نیز اضافه کنید. |
مرحله 7 | این چاشنی در ظرف دربسته تمیز به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است. |