سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی پیش غذای بادمجان و عدس

پیش غذای بادمجان و عدس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
عدس ۴۰۰ گرم
بادمجان ۲ عدد
پنیر لیقوان ۱۲۰ گرم
گوجه فرنگی خشک شده ۱۱۰ گرم
برگ شاهی ۶۰ گرم
پیازچه ۴ ساقه
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
سرکه انگور قرمز ۱ قاشق غذا خوری
پیش غذای بادمجان و عدس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیش غذای بادمجان و عدس
روش ساخت
مرحله 1بادمجان‌ها را با پوست برشهای عرضی دایره‌ای به ضخامت 1.5 سانتیمتر بدهید.
مرحله 2گوجه‌های خشک را از قبل خرد کرده و در کمی آب جوش خیس دهید تا کمی نرم شوند.
مرحله 3عدس را با مقداری آب و کمی نمک و ادویه‌جات دلخواه بپزید. آب آن را کم بریزید که در پایان پخت آبی ته قابلمه باقی نمانده باشد.
مرحله 4عدس پخته و آبکشی شده را با پیازچه خرد شده و گوجه خشک خیسانده و خرد شده با هم مخلوط کنید. سرکه و 2 قاشق روغن زیتون را روی آنها بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید.
مرحله 5نیمی از ورقه‌های بادمجان را برای هر ظرف سرو کنار بگذارید و مخلوط عدس را هم به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله 6پنیر را خرد کنید.
مرحله 7در هر ظرف سرو لایه اول را بادمجان قرار دهید روی آن مخلوط عدس، بادمجان، پنیر و کمی ریحان خردشده. به همین ترتیب نیمی از مواد هر بشقاب را بچینید. لایه آخر بایستی بادمجان باشد.
مرحله 8در نهایت روی غذا را با برگ‌های شاهی و روغن زیتون باقیمانده تزیین نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین