زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۴۰۰ گرم |
بادمجان ۲ عدد |
پنیر لیقوان ۱۲۰ گرم |
گوجه فرنگی خشک شده ۱۱۰ گرم |
برگ شاهی ۶۰ گرم |
پیازچه ۴ ساقه |
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری |
سرکه انگور قرمز ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | بادمجانها را با پوست برشهای عرضی دایرهای به ضخامت 1.5 سانتیمتر بدهید. |
مرحله 2 | گوجههای خشک را از قبل خرد کرده و در کمی آب جوش خیس دهید تا کمی نرم شوند. |
مرحله 3 | عدس را با مقداری آب و کمی نمک و ادویهجات دلخواه بپزید. آب آن را کم بریزید که در پایان پخت آبی ته قابلمه باقی نمانده باشد. |
مرحله 4 | عدس پخته و آبکشی شده را با پیازچه خرد شده و گوجه خشک خیسانده و خرد شده با هم مخلوط کنید. سرکه و 2 قاشق روغن زیتون را روی آنها بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید. |
مرحله 5 | نیمی از ورقههای بادمجان را برای هر ظرف سرو کنار بگذارید و مخلوط عدس را هم به دو قسمت تقسیم کنید. |
مرحله 6 | پنیر را خرد کنید. |
مرحله 7 | در هر ظرف سرو لایه اول را بادمجان قرار دهید روی آن مخلوط عدس، بادمجان، پنیر و کمی ریحان خردشده. به همین ترتیب نیمی از مواد هر بشقاب را بچینید. لایه آخر بایستی بادمجان باشد. |
مرحله 8 | در نهایت روی غذا را با برگهای شاهی و روغن زیتون باقیمانده تزیین نمایید. |