سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پیروک مارمالادی

پیروک مارمالادی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پیروک مارمالادی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیروک مارمالادی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره ی نرم شده رو با شکر با همزن برقی میزنیم تا کاملا نرم و پوک بشه
مرحله 2تخم‌ مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هرکدام را به مدت ۱ دقیقه هم‌ میزنیم
مرحله 3وانیل را به مواد اضافه میکنیم،کمی هم‌ میزنیم و سپس همزن را خاموش میکنیم
مرحله 4آرد و بیکینگ پودر را ۱ بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با دست مخلوط و ورز میدیم
مرحله 5با مقادیر داده شده باید خمیر نسبتا سفتی به دست بیاد اما اگر همچنان خمیر شل بود بهش آرد اضافه میکنیم تا‌جایی که چسبده نباشه و نسبتا سفت بشه
مرحله 6کف قالب رو با برس خیلی کم چرب کرده و کاغذ روغنی میذاریم و مجددا روی کاغذ روغنی رو به مقدار خیلی کم چرب میکنیم
مرحله 7سپس خمیر را روی کاغذ در کف قالب گذاشته و پهن میکنیم و با قاشق روی خمیر رو صاف میکنیم تا کاملا سطح قالب از خمیر پوشیده بشه
مرحله 8روی خمیر با قاشق از مارمالاد دلخواهمان ریخته و صاف میکنیم سعی کنین که مارمالاد به دیواره های قالب نخوره چون در حین پخت میسوزه و رنگش تیره میشه
مرحله 9باقی مانده ی خمیر رو روی سطح کار که آرد پاشی شده پهن میکنیم و با دست به صورت نوارهای باریک شکل میدیم و سپس این‌ نوارها رو به صورت ضربدر روی مارمالاد قرار میدیم
مرحله 10روی نوارها را با برس زرده تخم‌مرغ میمالیم وسپس قالب رو در فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰‌درجه قرار میدیم و بعد از ۴۵ دقیقه که روی خمیرها طلایی شد از فر خارج میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین