زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
مایه خمیر ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱ پیمانه |
آرد ۱/۳/۴ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۵۰ گرم |
مرحله 1 | یک قاشق غذاخوری از شکر را با خمیرمایه و شیر ولرم در ظرف بریزید و به مدت 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید. |
مرحله 2 | در کاسه ای نمک، روغن، بقیه شکر، وانیل و تخممرغ را بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را کمکم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. خمیر حاصل را نباید وزر دهید، زیرا بعد از پخت خشک میشود. |
مرحله 3 | خمیر را درون کاسهای که کمی چرب کردهاید گذاشته و روی آن یک نایلون بکشید. یک پارچه هم روی آن بگذارید و سپس ظرف را در جای گرم مثل کابینت یا داخل فر خاموش به مدت یک ساعت قرار دهید تا خمیر استراحت کند. |
مرحله 4 | سطح کار را کمی آرد بریزید. خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه به قطر تقریبی 3 میلیمتر باز کنید. خمیر را قالب بزنید و خمیرهای اضافی را از دور قالبها جمع کنید. روی خمیرهای قالبزده را با پارچه بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. |
مرحله 5 | تهیه کرم:شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظی حاصل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. |
مرحله 6 | داخل یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. خمیر پیراشکیهای قالبزده را بعد از استراحت دوم آهسته و ملایم داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید، سپس آنها را روی صافی بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود. |
مرحله 7 | پس از سرد شدن، خمیرها را با چاقوی نوک تیز از پهلو برش بزنید و از کرم سرد شده یک قاشق داخلش قرار دهید. |