سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی پیراشکی کدوحلوایی

پیراشکی کدوحلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
آرد ۳/۱/۲ لیوان
پوره کدو حلوایی ۱/۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۴ لیوان
پودر مخمر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱/۴ لیوان
آب ۱ لیوان
پودر قندبه مقدار لازم
مربابه مقدار لازم
پیراشکی کدوحلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی کدوحلوایی
روش ساخت
مرحله 1آرد ، مخمر خشک ، نمک و شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
مرحله 2تخم مرغ ها و پوره کدو حلوایی را اضافه و خوب مخلوط کنید سپس آب ولرم و روغن را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
مرحله 3خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله 4پس از استراحت خمیر را روی سطحی که آرد پاشی کرده اید پهن کنید و با لیوان خمیر را قالب بزنید.
مرحله 5خمیرها را روی سینی ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی انها را با نایلون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند.
مرحله 6داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیرها را به نوبت داخل روغن بیندازید و با قاشق مدام حرکت دهید تا زمانی که پیراشکی سرخ شود و پف کند سپس روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
مرحله 7پیراشکی ها را در حالی که گرم هستند داخل پودر قند بزنید تا تمام سطح شان به پودر قند آغشته شود سپس با استفاده از مداد یا وسیله مشابه داخل هر پیراشکی حفره ای ایجاد کنید.
مرحله 8داخل حفره های پیراشکی را با مربا یا مارمالاد پر کنید و سرو نمایید ( همچنین میتوانید با شکلات آب شده ، انواع خامه و کرم نیز داخل این پیراشکی را پر کنید ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین