زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳/۱/۲ لیوان |
پوره کدو حلوایی ۱/۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۱/۴ لیوان |
پودر مخمر ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
روغن ۱/۴ لیوان |
آب ۱ لیوان |
پودر قندبه مقدار لازم |
مربابه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد ، مخمر خشک ، نمک و شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. |
مرحله 2 | تخم مرغ ها و پوره کدو حلوایی را اضافه و خوب مخلوط کنید سپس آب ولرم و روغن را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. |
مرحله 3 | خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. |
مرحله 4 | پس از استراحت خمیر را روی سطحی که آرد پاشی کرده اید پهن کنید و با لیوان خمیر را قالب بزنید. |
مرحله 5 | خمیرها را روی سینی ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی انها را با نایلون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند. |
مرحله 6 | داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیرها را به نوبت داخل روغن بیندازید و با قاشق مدام حرکت دهید تا زمانی که پیراشکی سرخ شود و پف کند سپس روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. |
مرحله 7 | پیراشکی ها را در حالی که گرم هستند داخل پودر قند بزنید تا تمام سطح شان به پودر قند آغشته شود سپس با استفاده از مداد یا وسیله مشابه داخل هر پیراشکی حفره ای ایجاد کنید. |
مرحله 8 | داخل حفره های پیراشکی را با مربا یا مارمالاد پر کنید و سرو نمایید ( همچنین میتوانید با شکلات آب شده ، انواع خامه و کرم نیز داخل این پیراشکی را پر کنید ). |