زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کالباسبه مقدار لازم |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری |
روغن ۱/۴ لیوان |
شکر ۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۱/۲ لیوان |
ماست ۱/۲ لیوان |
آرد ۲.۵ لیوان |
مرحله 1 | داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید و به مدت 2-3 دقیقه استراحت دهید (شیر باید ولرم باشد ) |
مرحله 2 | آرد الک شده ، بکینگ پودر و نمک را به ماست اضافه و خوب مخلوط کنید و 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. |
مرحله 3 | سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود |
مرحله 4 | خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده ایدبگذارید و خمیر را نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید. |
مرحله 5 | ورقه نازک خمیر را روی سطح کار قرار دهید و مقداری کالباس خرد شده روی خمیر بگذارید |
مرحله 6 | سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز شود ( تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید ). |
مرحله 7 | رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن سرخ کنید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو نمائید. |