زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم |
آرد ۲ پیمانه |
مارمالاد پرتقال ۱/۳ پیمانه |
مربای تمشک ۱/۳ پیمانه |
کره ۲۶۰ گرم |
پودر قندبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره و پنیر خامهای که برای تهیه این خمیر استفاده میکنید باید همدمای محیط باشند، پس 2 تا 3 ساعت قبل از شروع به کار آنها را از یخچال خارج کنید |
مرحله 2 | کره و پنیر خامهای را با یک میکسر هم بزنید تا جاییکه سبک و کرم مانند شود. به آرامی آرد را اضافه کنید و هم بزنید فقط تا وقتیکه حالتی خمیری به خود بگیرد (بیش از این هم نزنید). |
مرحله 3 | خمیر را به 2 گلوله تقسیم کنید، سپس هر یک را در نایلون بپیچید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند |
مرحله 4 | فر را روی 185 درجه سانتیگراد گرم کنید |
مرحله 5 | یکی از گلولههای خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشی شده پهن کنید تا ضخامت آن 3 میلیمتر شود. با استفاده از یک قالب دایرههایی به قطر 7 سانتیمتر از خمیر درآورید. روی هر کدام از آنها ½ قاشق مارمالاد پرتقال بریزید |
مرحله 6 | لبههای خمیر را آب بزنید سپس برگردانید و به این ترتیب یک هلال ماه بسازید و آن را فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس آنها را روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانیده شده قرار دهید. |
مرحله 7 | این کار را با بقیه خمیر نیز انجام دهید و آنها را با مربای تمشک پر کنید |
مرحله 8 | پیراشکیها را 20 تا 22 دقیقه بپزید تا جاییکه طلایی رنگ شوند. |
مرحله 9 | پس از پخت آنها را به ظرفی انتقال دهید و روی آنها پودر قند بپاشید |