سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر پیراشکی هویچ با کرم شکلاتی

پیراشکی هویچ با کرم شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری سرپر
شکر ۱ قاشق چای خوری
هویج ۱ عدد
آب ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۵ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ پنس
کره ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودرنوک قاشق مربا خوری
شیر (پرچرب) ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۱/۲ پیمانه
شکلات تلخ ۲۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق مربا خوری
گلاب ۱ قاشق چای خوری
کره ۱۰ گرم
پیراشکی هویچ با کرم شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی هویچ با کرم شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1یک پیمانه شیر رو گرم کنید در حدی که دست گرماشو حس کنه ولی نسوزونه(داغ نباشه چون خمیر بوی ترشی میگیره و تا آخر همراشه). شکر مخمر رو به همراه مخمر داخل شیر ریخته و یک درب روی اون بزارید به مدت ۱۰ دقیقه به عمل بیاد
مرحله 2هویچ رو پوست کنده و چند تیکه کنید و به همراه دو تخم مرغ داخل مخلوط کن بریزید و بزارید خوب له و مخلوط بشه بشه(بهتره که موقع خرید هویجتون حتما هویچی باشه که رنگ نارنجی پرتری داشته باشه اینجوری پیراشکیتون رنگش زرد تر میشه)
مرحله 3آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و با شکر و نمک مخلوط کنید
مرحله 4مخمر کف کرده و کره و آب رو داخل مخلوط کن بریزید و دوباره روشن کنید تا خوب مخلوط بشه
مرحله 5مواد مایع رو داخل ظرف بزرگی بریزد و آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد. خوب خمیر رو ورز بدین .(کم کم اضافه کنید که بیش از حد آرد نزنید. بسته به اندازه هویچ و تخم مرغها، میزان آرد متفاوت میشه ممکنه آرد بیشتری هم لازمتون بشه)
مرحله 6روی سطح کارتون آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد خمیر رو برش بدین. داخل قابلمه گودی روغن بریزد و بزارید خوب خوب داغ بشه. سپس حرارت رو کم کنید و دونه دونه خمیر ها رو داخل روغن فراوان غوطه ور کنید و بزارید خوب دو طرفش سرخ بشه
مرحله 7بعد از سرخ شدن، روی دستمال حوله ای بزارید و روی همون دستمال غلط بدین تا روغنش گرفته بشه(برای اونایی که شاید به جذب روغن زیادی حساسن. ولی موقع غلط دادن به هیچ وجه فشار ندین)
مرحله 8میتونید مقداری شکر رو با دارچین مخلوط کنید و پیراشکی ها رو داغ داغ داخل این مخلوط بغلطونید تا آغشته بشن.بعد از اون وقتی حرارت پیراشکی ها کم شد ،از قسمت بالا با یک جاقو سوراخش کنید و کرم پیراشکی رو با ماسوره داخلش بریزید
مرحله 9برای کرم پیراشکی: شکر و آرد و پودر کاکائو رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم و بعد شیر سرد رو اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا مخلوط بشه. بعد روی حرارت میزاریم تا کمی غلیط بشه.بعد بهش کره و بعد شکلات رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و در آخر گلاب رو با مواد مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه. بعد حرارت رو خاموش میکنیم. کمی که از حرارت افتاد میتونیم داخل قیف بریزیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین