سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک پیراشکی میوه ای

پیراشکی میوه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
کره ۲۶۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
مربای تمشک ۱/۳ پیمانه
مارمالاد پرتقال ۱/۳ پیمانه
پودر قندبه مقدار لازم
پیراشکی میوه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی میوه ای
روش ساخت
مرحله 1کره و پنیر خامه‌ای که برای تهیه این خمیر استفاده می‌کنید باید هم‌دمای محیط باشند، پس 2 تا 3 ساعت قبل از شروع به کار آنها را از یخچال خارج کنید.
مرحله 2کره و پنیر خامه‌ای را با یک میکسر هم بزنید تا جایی‌که سبک و کرم مانند شود. به آرامی آرد را اضافه کنید و هم بزنید فقط تا وقتی‌که حالتی خمیری به خود بگیرد (بیش از این هم نزنید).
مرحله 3خمیر را به 2 گلوله تقسیم کنید، سپس هر یک را در نایلون بپیچید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.
مرحله 4فر را روی 185 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله 5یکی از گلوله‌های خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشی شده پهن کنید تا ضخامت آن 3 میلی‌مترشود. با استفاده از یک قالب دایره‌هایی به قطر 7 سانتی‌متر از خمیر درآورید. روی هر کدام از آنها ½ قاشق مارمالاد پرتقال بریزید.
مرحله 6لبه‌های خمیر را آب بزنید سپس برگردانید و به این ترتیب یک هلال ماه بسازید و آن را فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس آنها را روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانیده شده قرار دهید.
مرحله 7این کار را با بقیه خمیر نیز انجام دهید و آنها را با مربای تمشک پر کنید.
مرحله 8پیراشکی‌ها را 20 تا 22 دقیقه بپزید تا جایی‌که طلایی رنگ شوند.
مرحله 9پس از پخت آنها را به ظرفی انتقال دهید و روی آنها پودر قند بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین