مرحله 1 | طرز تهیه خمیر: |
مرحله 2 | ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. |
مرحله 3 | ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه. |
مرحله 4 | طرز تهیه پیراشکی: |
مرحله 5 | پیاز رو ریز خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید. وقتی تفت داده شد، قارچ های خرد شده رو بهش اضافه کنید. حرارت رو زیاد کنید و تند تند هم بزنید تا آبش کشیده شه. |
مرحله 6 | نمک و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید. (ادویه دلخواه میتونه زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، اورگانو، آویشن و ... باشه) در نهایت جعفری و گشنیز رو هم اضافه کنید و مایه رو از روی حرارت بردارید. وقتی مایه کمی خنک شد پنیر رو هم به مایه اضافه کنید. |
مرحله 7 | برای این کار از فلفل های سبزی که بزرگتر از فلفل های معمولی هستن و طعمشون هم تند نیست، استفاده می کنیم. |
مرحله 8 | فلفل ها رو چاک بدید و هسته هاش رو خارج کنید. |
مرحله 9 | از مایه گوشتی هر چقدر که جا میشه بریزید تو فلفل و به اصطلاح فلفل رو با این مایه پر کنید. |
مرحله 10 | از خمیر گلوله کوچیکی بردارید و اون رو به شکل طناب دربیارید. |
مرحله 11 | یه سر طناب رو به نوک فلفل پر شده بچسبونید. |
مرحله 12 | و شروع کنید به پیچوندن دور فلفل تا برسید به سرش. |
مرحله 13 | اگه فلفل ساقه داره، ساقه ش رو بیرون از خمیر نگه دارید تا شکل بهتری پیدا کنه. لازم نیس خیلی محکم بپیچید. یه مقدار فلفل از لابلای خمیر هم پیدا بشه ایرادی نداره چون خمیر پف می کنه و فضای خالی رو می پوشونه. |
مرحله 14 | روی خمیر رو با کمی زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی هم کنجد بپاشید. |
مرحله 15 | فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید. پیراشکی ها رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً نیم ساعت بپزید. |