سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سبزیجات پیراشکی فلفل

پیراشکی فلفل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمکبه مقدار لازم
پنیر پیتزا ۱/۳ پیمانه
گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
فلفل سبز ۶ عدد
شکر ۱.۵ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن ۱/۸ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
ماست‏ ۱/۴ پیمانه
خمیر مایه ۱/۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۱/۱/۴ پیمانه
پیراشکی فلفل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی فلفل
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه خمیر:
مرحله 2ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه.
مرحله 3ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.
مرحله 4طرز تهیه پیراشکی:
مرحله 5پیاز رو ریز خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید. وقتی تفت داده شد، قارچ های خرد شده رو بهش اضافه کنید. حرارت رو زیاد کنید و تند تند هم بزنید تا آبش کشیده شه.
مرحله 6نمک و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید. (ادویه دلخواه میتونه زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، اورگانو، آویشن و ... باشه) در نهایت جعفری و گشنیز رو هم اضافه کنید و مایه رو از روی حرارت بردارید. وقتی مایه کمی خنک شد پنیر رو هم به مایه اضافه کنید.
مرحله 7برای این کار از فلفل های سبزی که بزرگتر از فلفل های معمولی هستن و طعمشون هم تند نیست، استفاده می کنیم.
مرحله 8فلفل ها رو چاک بدید و هسته هاش رو خارج کنید.
مرحله 9از مایه گوشتی هر چقدر که جا میشه بریزید تو فلفل و به اصطلاح فلفل رو با این مایه پر کنید.
مرحله 10از خمیر گلوله کوچیکی بردارید و اون رو به شکل طناب دربیارید.
مرحله 11یه سر طناب رو به نوک فلفل پر شده بچسبونید.
مرحله 12و شروع کنید به پیچوندن دور فلفل تا برسید به سرش.
مرحله 13اگه فلفل ساقه داره، ساقه ش رو بیرون از خمیر نگه دارید تا شکل بهتری پیدا کنه. لازم نیس خیلی محکم بپیچید. یه مقدار فلفل از لابلای خمیر هم پیدا بشه ایرادی نداره چون خمیر پف می کنه و فضای خالی رو می پوشونه.
مرحله 14روی خمیر رو با کمی زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی هم کنجد بپاشید.
مرحله 15فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید. پیراشکی ها رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً نیم ساعت بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین