سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پیراشکی سیب شکری

پیراشکی سیب شکری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
پودر قندبه مقدار لازم
نمک ۱ قاشق چای خوری
مخمر ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۴ لیوان
آب ۱.۵ لیوان
روغن ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۴ لیوان
سیب ۴ عدد
پیراشکی سیب شکری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی سیب شکری
روش ساخت
مرحله 1مخمر خشک و آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس روغن ، آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
مرحله 2خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.
مرحله 3سیب ها را پوست بکنید و درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید
مرحله 4خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری سیب خرد شده داخل هر خمیر قرار دهید و روی آن کمی شکر بپاشید
مرحله 5خمیر را از وسط تا کنید و لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.
مرحله 6داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرها را داخل روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ کنید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین