سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
کره ۳ قاشق غذا خوری
آب ۱.۵ لیوان
مخمر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۴ لیوان
روغن ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۶ عدد
پیراشکی سیب زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی سیب زمینی
روش ساخت
مرحله 1سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند سپس سیب زمینی ها را بکوبید تا نرم شوند.
مرحله 2کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیب زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3برای تهیه خمیر مخمر خشک را داخل کاسه ای بریزید و آب گرم را اضافه کنید ، مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
مرحله 4خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.
مرحله 5روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید
مرحله 6خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری از مایه سیب زمینی داخل خمیر بگذارید
مرحله 7و خمیر را از وسط تا کنید ، لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.
مرحله 8داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید
مرحله 9پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین