زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۱.۵ لیوان |
مخمر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۴ لیوان |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۶ عدد |
مرحله 1 | سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند سپس سیب زمینی ها را بکوبید تا نرم شوند. |
مرحله 2 | کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیب زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | برای تهیه خمیر مخمر خشک را داخل کاسه ای بریزید و آب گرم را اضافه کنید ، مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید. |
مرحله 4 | خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید. |
مرحله 5 | روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید |
مرحله 6 | خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری از مایه سیب زمینی داخل خمیر بگذارید |
مرحله 7 | و خمیر را از وسط تا کنید ، لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید. |
مرحله 8 | داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید |
مرحله 9 | پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید. |