سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
کره ۳ قاشق غذا خوری
آب ۱.۵ لیوان
مخمر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۴ لیوان
روغن ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۶ عدد
پیراشکی سیب زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی سیب زمینی
روش ساخت
مرحله 1سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند سپس سیب زمینی ها را بکوبید تا نرم شوند.
مرحله 2کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیب زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3برای تهیه خمیر مخمر خشک را داخل کاسه ای بریزید و آب گرم را اضافه کنید ، مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
مرحله 4خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.
مرحله 5روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید
مرحله 6خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری از مایه سیب زمینی داخل خمیر بگذارید
مرحله 7و خمیر را از وسط تا کنید ، لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.
مرحله 8داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید
مرحله 9پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین