سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سبزیجات پیراشکی اسفناج بامرغ

پیراشکی اسفناج بامرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد ۶۰۰ گرم
کنجدبه مقدار لازم
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۸ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
ماست‏ ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق غذا خوری
پوره اسفناج ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۱/۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیراشکی اسفناج بامرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی اسفناج بامرغ
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه خمیر پیراشکی :تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم).
مرحله 2بیکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده ودر ظرف تخم مرغ و روغن ریخته ، مخلوط می کنیم .
مرحله 3سپس پوره اسفناج را به آن اضافه کرده و آرد را کم کم به این مایه اضافه کنید و به هم بزنید تا مایه خمیر سفت شود.به قدری که به دست نچسبد .
مرحله 4اما زیاد از حد آرد نریزید که خمیر خشک میشه اگرهم کمی چسبناک شد ایرادی نداره خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.
مرحله 5مواد داخل پیراشکی:پیاز را باروغن و زردچوبه تفت دهید و سینه مرغ نگینی شده رو بریزید و سرخ کنید
مرحله 6قارچ نگینی را اضافه کنید شعله گاز را کمی زیاد کنید فلفل دلمه نگینی و آویشن و نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کنید
مرحله 7حالا رو صفحه ی کارتون آرد بپاشید و خمیر پیراشکی را با وردنه پهن کنید و با قالب دایره یا یک لیوان قالب بزنید
مرحله 8و کمی ازمواد و پنیر پیتزا رو بریزید و خمیر راروی هم بیاورید و با چنگال دور پیراشکی را ببندید
مرحله 9با زرده تخم مرغ پیراشکی ها را رومال کنید و کنجد بپاشید.
مرحله 10فر رو بادمای180 درجه ی سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا خمیر ترد شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین