زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۶۰۰ گرم |
کنجدبه مقدار لازم |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
روغن ۸ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
ماست ۱/۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق غذا خوری |
پوره اسفناج ۲۰۰ گرم |
سینه مرغ ۱/۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
قارچ ۳۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | طرز تهیه خمیر پیراشکی :تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم). |
مرحله 2 | بیکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده ودر ظرف تخم مرغ و روغن ریخته ، مخلوط می کنیم . |
مرحله 3 | سپس پوره اسفناج را به آن اضافه کرده و آرد را کم کم به این مایه اضافه کنید و به هم بزنید تا مایه خمیر سفت شود.به قدری که به دست نچسبد . |
مرحله 4 | اما زیاد از حد آرد نریزید که خمیر خشک میشه اگرهم کمی چسبناک شد ایرادی نداره خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند. |
مرحله 5 | مواد داخل پیراشکی:پیاز را باروغن و زردچوبه تفت دهید و سینه مرغ نگینی شده رو بریزید و سرخ کنید |
مرحله 6 | قارچ نگینی را اضافه کنید شعله گاز را کمی زیاد کنید فلفل دلمه نگینی و آویشن و نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کنید |
مرحله 7 | حالا رو صفحه ی کارتون آرد بپاشید و خمیر پیراشکی را با وردنه پهن کنید و با قالب دایره یا یک لیوان قالب بزنید |
مرحله 8 | و کمی ازمواد و پنیر پیتزا رو بریزید و خمیر راروی هم بیاورید و با چنگال دور پیراشکی را ببندید |
مرحله 9 | با زرده تخم مرغ پیراشکی ها را رومال کنید و کنجد بپاشید. |
مرحله 10 | فر رو بادمای180 درجه ی سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا خمیر ترد شود. |