زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
جعفری ۶ قاشق غذا خوری |
مغز گردو ۱/۲ پیمانه |
پنیر سفید ۴۰۰ گرم |
کنجد سفیدبه مقدار لازم |
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری |
آرد ۴.۵ پیمانه |
پوره اسفناج ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
کره ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | کره ی آب شده را با تخم مرغ ها خوب بزنید، سپس پوره اسفناج را به آن اضافه کنید. در آخر آرد و بیکینگ پودر الک شده را افزوده کمی ورز دهید تا خمیر یک دستی به دست آید. |
مرحله 2 | خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت 30دقیقه در یخچال استراحت دهید. |
مرحله 3 | سپس با وردنه باز کنید و با کاتر گرد 12سانتی برش زده و وسط آن پنیر،گردو و جعفری بگذارید. |
مرحله 4 | روی پیراشکی ها سفیده ی تخم مرغ زده و کنجد بپاشید . سپس در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با 180درجه ی سانتی گراد به مدت 30الی 35دقیقه قرار دهید تا خمیر (نان )ترد شود. |