سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر پیده گوشت

پیده گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۶ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگیبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم
آبلیموبه مقدار لازم
پیده گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیده گوشت
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شکر و خمیرمایه را در شیر ولرم بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند تا خمیرمایه عمل بیاید.
مرحله 2در ظرفی تخم مرغ و روغن و نمک را مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و آرد سه بار الک شده را اضافه کنید تا جاییکه خمیر به دست نچسبد
مرحله 3خمیر را با کف دست روی سطح آردپاشی شده برای ده دقیقه ورز دهید. با نوک انگشتان ورز ندهید چون نیاز به آرد پیدا می کنید و آرد اضافی خمیر را سنگین میکند.
مرحله 4سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آنرا با پارچه مرطوب بپوشانید و برای 90 دقیقه در جای گرم قرار دهید.
مرحله 5بعد از این زمان پف خمیر را بگیرید و آنرا به شکل دلخواه درآورید و از مواد میانی روی آن قرار دهید و با (یک زرده تخم مرغ + کمی شیر + زعفران) رومال کنید و برای 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 بپزید.
مرحله 6برای تهیه مواد میانی سیر و پیاز خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. گوشت را اضافه کرده با ادویه های دلخواه تفت دهید. رب و آبلیمو و فلفل و قارچ را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی بپزند.
مرحله 7پ.ن: من خمیر را به شکل پروانه مدل دادم و با مواد میانی آنها را پوشش دادم و کمی پنیر پیتزا ریختم. دستور اصلی پیده پنیر پیتزا ندارد میتوانید استفاده نکنید
مرحله 8در نهایت چند لحظه گریل کنید تا روی پیده طلایی شود و پنیر آب شود. پ.ن: میتوانید از کمی جعفری خرد شده داخل مواد استفاده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین