زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سیر ۲-۳ حبه |
آب ۱ لیوان |
کره ۲۵ گرم |
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
آرد گندم ۳ لیوان |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم، شکر و نمک حل کرده به آرد اضافه کرده بعد ورز داده تا خمیر نرمی به دست آید بعد از 15 تا 20 دقیقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رویش را با پارچه مرطوب بپوشانید. |
مرحله 2 | در میکسر پیاز، سیر، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و جعفری را خرد کرده و به آن گوشت چرخ کرده اضافه و با مخلوطکن کاملا مخلوط کنید. نمک و فلفل را افزوده حالا زیر خمیر را کمی آرد بپاشید و با وردنه پهن کنید. |
مرحله 3 | سپس با دست به شکل بیضی در آوریدضخامت خمیر نیم سانتیمتر باشد. لبههای خمیر را کمی بالا آورده و روی خمیر باز شده، کمی از مایه گوشت بریزید و دو طرف خمیر را نیم سانتیمتر بالا آورده و به هم بچسبانید. |
مرحله 4 | بعد کف سینی فر را آرد پاشیده و پیده را روی آن بگذارید. پیده را در فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردهاید 30 تا 45 دقیقه بپزید. سپس از فر در آورده و کره را روی نان بمالید تا نان نرم شود. |