سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت پیده گوشت(ترکیه)

پیده گوشت(ترکیه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
آب ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آرد گندم ۳ لیوان
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پیده گوشت(ترکیه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیده گوشت(ترکیه)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم، شکر و نمک حل کرده به آرد اضافه کرده بعد ورز داده تا خمیر نرمی به دست آید بعد از 15 تا 20 دقیقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رویش را با پارچه مرطوب بپوشانید.
مرحله 2در میکسر پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و جعفری را خرد کرده و به آن گوشت چرخ کرده اضافه و با مخلوط‌کن کاملا مخلوط کنید. نمک و فلفل را افزوده حالا زیر خمیر را کمی آرد بپاشید و با وردنه پهن کنید.
مرحله 3سپس با دست به شکل بیضی در آوریدضخامت خمیر نیم سانتی‌متر باشد. لبه‌های خمیر را کمی بالا آورده و روی خمیر باز شده، کمی از مایه گوشت بریزید و دو طرف خمیر را نیم سانتی‌متر بالا آورده و به هم بچسبانید.
مرحله 4بعد کف سینی فر را آرد پاشیده و پیده را روی آن بگذارید. پیده را در فری که با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید 30 تا 45 دقیقه بپزید. سپس از فر در آورده و کره را روی نان بمالید تا نان نرم شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین