سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت پیده گوشت(ترکیه)

پیده گوشت(ترکیه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
آب ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آرد گندم ۳ لیوان
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پیده گوشت(ترکیه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیده گوشت(ترکیه)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم، شکر و نمک حل کرده به آرد اضافه کرده بعد ورز داده تا خمیر نرمی به دست آید بعد از 15 تا 20 دقیقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رویش را با پارچه مرطوب بپوشانید.
مرحله 2در میکسر پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و جعفری را خرد کرده و به آن گوشت چرخ کرده اضافه و با مخلوط‌کن کاملا مخلوط کنید. نمک و فلفل را افزوده حالا زیر خمیر را کمی آرد بپاشید و با وردنه پهن کنید.
مرحله 3سپس با دست به شکل بیضی در آوریدضخامت خمیر نیم سانتی‌متر باشد. لبه‌های خمیر را کمی بالا آورده و روی خمیر باز شده، کمی از مایه گوشت بریزید و دو طرف خمیر را نیم سانتی‌متر بالا آورده و به هم بچسبانید.
مرحله 4بعد کف سینی فر را آرد پاشیده و پیده را روی آن بگذارید. پیده را در فری که با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید 30 تا 45 دقیقه بپزید. سپس از فر در آورده و کره را روی نان بمالید تا نان نرم شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین