سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزای گوشت و نیمرو

پیتزای گوشت و نیمرو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خمیر پیتزا ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
سس ۱/۲ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱.۵ فنجان
گوشت ۵-۴ تکه
تخم مرغ ۵-۴ عدد
پیازچه ۱/۴ فنجان
پیتزای گوشت و نیمرو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای گوشت و نیمرو
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر پیتزا را با وردنه صاف و نازک کنید و داخل ظرف پیتزا پزی قرار دهید.
مرحله 2کمی روغن زیتون قطره قطره روی آن بریزید سپس یک لایه ی نازک سس گوجه فرنگی یا سس پیتزای دلخواهتان روی آن پخش کنید.
مرحله 3پنیر موزارلا را روی سس بپاشید. تخم مرغ ها را روی پیتزا بشکنید. گوشت را با مقداری کره کاملا سرخ کنید . به همراه پیازچه روی مواد پخش کنید. روی تخم مرغ ها نمک و فلفل بپاشید.
مرحله 4پیتزا را با دقت داخل فر قرار دهید و مواظب باشید تخم مرغ ها جابجا نشوند. 11 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا نان بپزد و تخم مرغ ها طبق سلیقه پخته شوند. من گذاشتم 12 دقیقه بپزند تا کمی عسلی شوند.
مرحله 5بلافاصله سرو کنید. تخم مرغ ها وقتی بمانند سفت می شوند. در صورت تمایل با خرده های فلفل قرمز میل نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین