سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزای گوشت دودی و کلم بروکلی لقمه ای

پیتزای گوشت دودی و کلم بروکلی لقمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پنیر چدار ۱/۲ فنجان
گوشت ۳/۴ فنجان
کلم بروکلی ۳/۴ فنجان
سس ۱ فنجان
خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیتزای گوشت دودی و کلم بروکلی لقمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای گوشت دودی و کلم بروکلی لقمه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 2نصف فنجان سس پیتزا را با گوشت دودی، کلم بروکلی و پنیر در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.
مرحله 3خمیر پیتزا را به شکل دایره هایی به قطر 12 سانتی متر در بیاورید.
مرحله 4روی نیمی هر خمیر 1 تا 2 قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت و پنیر بریزید.
مرحله 5نیمه ی خالی را روی نیمه ی پر تا بزنید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید.
مرحله 6 روی هر پیتزای لقمه ای یک سوراخ کوچک درست کنید سپس کمی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید.
مرحله 710 دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی بشود. به همراه نصف فنجان سس پیتزای باقیمانده سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین