سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزای کدوتنبل و سس پستو

پیتزای کدوتنبل و سس پستو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خمیر پیتزا ۳۵۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
کدو تنبل ۳ فنجان
نمک ۰.۵ قاشق چای خوری
عصاره سبزیجات ۰.۵ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ فنجان
سس پستو ۳ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی گیلاسی ۱۰ عدد
پیتزای کدوتنبل و سس پستو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای کدوتنبل و سس پستو
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف یک سینی فر لبه دار را با اسپری آشپزی چرب کنید.
مرحله 2خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل 37 در 25 سانتی متری در بیاورید. لازم نیست اندازه ها دقیق باشند همین که نزدیک به این باشند خوب است. خمیر پیتزا را داخل سینی فر قرار دهید و 8 دقیقه در فر بپزید.
مرحله 3 زمانی که خمیر پیتزا در حال پختن است روغن زیتون را در یک تابه ی بزرگ بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید.
مرحله 4 وقتی روغن داغ شد کدو تنبل و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. 4 تا 6 دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا کدو تنبل شروع به قهوه ای شدن کند.
مرحله 5عصاره سبزیجات یا مرغ را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا کدو نرم شود و بشود چنگال را به راحتی در آن فرو کرد.
مرحله 6 سس پستو را به صورت یکدست روی خمیر پیتزا بمالید سپس کدو تنبل، پنیر موزارلا و گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده را روی آن بچینید.
مرحله 7پیتزا را 6 تا 10 دقیقه تا زمانی که پنیر آب شود و شروع به حباب زدن کند در فر بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین