سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



چینی پیتزای چینی تند

پیتزای چینی تند
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز قرمز ۱/۳ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲ فنجان
نان پیتزا ۱ بسته
سس سویا ۱ قاشق چای خوری
پوره فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری
سس ۲۲۰ گرم
ریشه زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
مرغ ۳۰۰ گرم
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
پیتزای چینی تند
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای چینی تند
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 375 درجه ی فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
مرحله 2تابه ی 25 سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید.
مرحله 3 مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید.
مرحله 4به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید.
مرحله 5سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 6 2 قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به فاصله ی 1 سانتی متری از لبه ی نان بمالید. روی آن را با بپوشانید. پنیر را روی پیتزا بپاشید.
مرحله 7 به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پیتزا داغ و پنیر آب شود بپزید. روی آن گشنیز بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین