سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزای پته ( تره آستارایی )

پیتزای پته ( تره آستارایی )
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خمیر ۱ عدد
برنج ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
اسفناج ۴۰۰ گرم
سبزی ۴۰۰ گرم
روغن زیتون ۱۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگیبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
آبغورهبه مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۸۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۸۰ گرم
فلفل دلمه ایبه مقدار لازم
پیتزای پته ( تره آستارایی )
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای پته ( تره آستارایی )
روش ساخت
مرحله 1سبزیجات مخلوط را کاملا بشویید داخل آبکش بریزید.
مرحله 23 قاشق روغن داخل تابه شعله کم که کم کم زیاد شود بریزید و پیاز اسلایس شده را داخل آن بریزید به طور یکنواخت تفت دهید پس از نرم شدن کمی زرد چوبه اضافه کنید و اجازه دهید سرد شود .
مرحله 3 یک پیمانه آب داخل قابلمه بریزید وبگذارید روی گاز تا بجوشد ، زمانی ‌که جوشید سبزیجات خرد شده را داخل آن اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا کم کم پخته شود و زیاد تغییر رنگ ندهد و مدام هم بزنید و سپس داخل آبکش بریزید تا آبش گرفته شود .
مرحله 4 آب سبزیجات داخل قابلمه برگردانده شود برنج در آب خیس خورده را داخل قابلمه و در حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد .
مرحله 5سبزیجات آب گرفته روی تخته کار گذاشته کمی ساطوری کنید داخل قابلمه برنج برگردانید و تا با هم پخته شوند و هم بزنید سپس کمی میخک بپاشید و هم بزنید. کمی جوز هندی رنده کنید هم بزنید به محض پخته شدن برنج و سبزیجات و مقدار بیشتری از روغن را داخل مواد بریزید.
مرحله 6سپس آب غوره یا آب لیمو یا آب نارنج را بر اساس سلیقه اضافه کنید چند جوش که خورد نمک و فلفل بریزید و هم بزنید و اجاز دهید که کاملا مغز پخت شود و غذا جا بیافتد .
مرحله 7سپس مواد را داخل تابه پیاز داغ شده اضافه کنید و هم بزنید و مدتی مجال جا افتادن را بدهید . سپس تخم مرغ سالم را هم زده و به مواد توام با هم زدن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود .
مرحله 8سپس خمیر پیتزا را برداشته روغن را با قلم مو روی آن پخش کنید بعد از آن سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از آن مواد پخته شده را روی آن بریزید یکنواخت پخش کنید روی آن کمی جوز رنده کنید سپس مابقی روغن را روی مواد بریزید و پنیر پارمیزان را بپاشید و روی آن پنیر مازارلا اسلایس شده و در نهایت فلفل دلمه ای رنگی را تزیین کنید و طبقه وسط فر 10 الی 15 دقیقه پخته تا ترد و طلایی شود .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین