سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزای میوه

پیتزای میوه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
ماست‏ ۰.۵ لیوان
آب ۰.۵ لیوان
کره ۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
پودر خمیر ترش ۱.۵ قاشق سوپ خوری
آردبه مقدار لازم
مارمالاد زردآلوبه مقدار لازم
آناناس (کمپوت) ۱ قوطی
پیتزای میوه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای میوه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودر خمیرترش را به همراه یک قاشق از شکر روی آب ولرم ریخته و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.
مرحله 2برای این کار حتما ظرف گودی در نظر می‌گیریم که بهتر است چینی باشد. ظرف را در جایی گرم مثل کنار سماور یا کتری قرار می‌دهیم تا پف کند.
مرحله 3در مرحله بعد تخم‌مرغ‌ها، شکر، ماست، کره ذوب شده و روغن مایع را با هم مخلوط می‌کنیم و وقتی که یکدست شدند خمیر ترش حل شده را به مایه اضافه کرده و همین طور که آرد را به تدریج داخل مواد می‌ریزیم با همزن دستی همه را با هم خوب مخلوط می‌کنیم
مرحله 4سپس تا جایی که خمیر مطلوبی به دست آید مواد را با دست ورز داده و به میزان لازم آرد اضافه می‌کنیم.
مرحله 5خمیر را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در محیطی گرم استراحت می‌دهیم. سپس آن را به شکل یک مستطیل بزرگ پهن کرده، یک سوم از کره نرم شده را با برس روی آن پخش می‌کنیم.
مرحله 6خمیر را روی هم تا زده، دوباره باز می‌کنیم و ۳ بار این کار را ادامه می‌دهیم تا کره تمام شود.
مرحله 7خمیر را داخل ظرف چهارگوش پهن کرده روی آن چند حفره ایجاد می‌کنیم، روی خمیر را با برس آغشته به مارمالاد زردآلو کرده و کمپوت‌ها را روی آن می‌چینیم.
مرحله 8ظرف کیک را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم.
مرحله 9بهتر است پس از پخت روی کمپوت‌ها را با ژله بی‌رنگ یا مارمالاد زردآلو بپوشانیم. (قالب این کیک باید چهارگوش به ضلع ۳۰ سانتی‌متر باشد)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین