سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزای مرغ با سس باربکیو

پیتزای مرغ با سس باربکیو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
آرد ذرتکمی
سس باربیکیو ۰.۵ فنجان
مرغ ۱ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ فنجان
پیاز ۱/۳ فنجان
گشنیزبه مقدار لازم
پیتزای مرغ با سس باربکیو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای مرغ با سس باربکیو
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 2خمیر پیتزا را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده با وردنه پهن کنید تا به عرض 25 سانتی متر و ضخامت نیم سانتی متر برسد. یک سینی فر را برگردانید و روی آن مقدار زیادی آرد ذرت بپاشید.
مرحله 3خمیر را روی سینی فر قرار دهید.
مرحله 4در یک کاسه ی متوسط، مرغ خرد شده را با 1/4 فنجان سس باربکیو هم بزنید و مخلوط کنید. 1/4 فنجان سس باربکیوی باقی مانده را روی خمیر بمالید و فاصله ی 1 سانتی متری لبه های آن را خالی بگذارید.
مرحله 5بسته به شکل پیتزا ممکن است احتیاج به سس بیشتری داشته باشید.
مرحله 6پنیر موزارلا را روی سس باربکیو بپاشید سپس مرغ آغشته به سس را به صورت یکدست روی پنیر بریزید. پیاز قرمز حلقه شده را روی مرغ ها پخش کنید.
مرحله 7پیتزا را 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا خمیر آن کاملاً بپزد و قهوه ای طلایی شود. بعداز گذشت نیمی از این زمان پیتزا را بچرخانید. پیتزا را از فر بیرون بیاورید و روی یک تخته قرار دهید. روی آن گشنیز بپاشید. برش دهید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین