سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزای لوبیا سیاه

پیتزای لوبیا سیاه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوجه فرنگی گیلاسی ۸ عدد
کاهو ۲ فنجان
پنیر چدار ۲ فنجان
سس تند ۴-۳ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۴ فنجان
لوبیا سیاه ۴۵۰ گرم
ریحان ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
خمیر پیتزا ۳۳۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
سس سفید ۱/۴ فنجان
پیتزای لوبیا سیاه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای لوبیا سیاه
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر نچسب 38 در 25 سانتی متری یا بزرگتر را با اسپری یا روغن چرب کنید. خمیر را روی سینی فر پهن کنید.
مرحله 2از وسط شروع کنید و خمیر را فشار دهید تا به شکل یک مستطیل 38 در 25 سانتی متری در بیاید. 5 دقیقه در فر بپزید و سپس بیرون بیاورید.
مرحله 3 در این مدت یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید.
مرحله 4سیر و ریحان را اضافه کنید.
مرحله 530 ثانیه بپزید سپس لوبیا سیاه و سس تند را اضافه کنید.
مرحله 6آب اضافه کنید و آنقدر بپزید تا آب آن نصف شود.
مرحله 7با یک چنگال یا گوشتکوب لوبیا سیاه ها را به شکل خمیری به تکه های درشت له کنید.
مرحله 8بچشید و در صورت لزوم باز هم نمک و سس تند اضافه کنید. لوبیا سیاه ها را به طور یکدست روی خمیر نیم پز شده بمالید.
مرحله 9روی آن پنیر بپاشید. 8 تا 10 دقیقه دیگر تا زمانی که نان قهوه ای طلایی شود و پنیر آب شود در فر بپزید. به شکل 12 مربع برش دهید و روی آن کاهوی رشته شده، گوجه فرنگی و کمی سس بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین