سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزای ترکی

پیتزای ترکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه ۱۴ گرم
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
آب ۷۰۰ میلی لیتر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد
پیاز ۱/۲ عدد
فلفل سبز ۱/۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
جعفری ۳ قاشق غذا خوری
شوید ۳ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
پیتزای ترکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزای ترکی
روش ساخت
مرحله 1برای درست کردن خمیر مواد خشک را در ظرفی مخلوط میکنیم. حفره ای وسط آرد باز کرده و روغن را درآن می ریزیم و همه مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله 2بعد آب رو کم کم اضافه میکنیم (مقدار آب لازم بسته به نوع آرد ممکن است کم و زیاد شود).
مرحله 3وقتی خمیر چسبنده شد آن را روی سطحی که آرد پاشیده ایم ۱۰ دقیقه ورز میدیم.
مرحله 4خمیر را در کاسه ی چرب شده قرار داده روی آن سلوفون چرب شده می کشیم تا ۱ تا ۲ ساعت در جای گرم بماند و کاملا" ور بیاید.
مرحله 5مواد روی پیتزا را کاملا" خورد و مخلوط می کنیم.
مرحله 6خمیر ور آمده را از ظرف بیرون آورده کمی ورز می دهیم و به تعداد و اندازه ای که دوست داریم پهن می کنیم
مرحله 7در سینی فر که قبلا" کاغذ روغنی چرب شده گذاشته ایم قرار میدیم.
مرحله 8کمی روی خمیر روغن زیتون مالیده و حدود ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا دوباره پف کند.
مرحله 9ترکیب گوشت رو روی خمیر پهن کرده در فر که از قبل با درجه ۲۱۰ گرم کرده ایم میگذاریم حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت تا کاملا" برشته شود.
مرحله 10میتونید این نون رو با سالاد (خیار و گوجه فرنگی و تربچه و پیازچه و روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل) میل کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین