زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سوسیسبه مقدار لازم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱.۵ پیمانه |
خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم |
سس پیتزا ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. خمیر را نباید خیلی نازک کنید تا هنگام رول کردن پاره نشود. زیر آن نیز به قدر کافی آرد بپاشید که پس از پر کردن روی آن، به سطح زیرین نچسبد. |
مرحله 2 | روی خمیر یک لایه سس بمالید. پنیر بپاشید وسوسیس یا هر چیزی که دوست دارید بریزید. |
مرحله 3 | از طول خمیر شروع کنید رول کردن پیتزا و تا انتها این کار را ادامه دهید. |
مرحله 4 | با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول پیتزا را به رولت هایی با عرض سه سانتی متری برش دهید. |
مرحله 5 | کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. این رولت ها را با فاصله درون آن بچینید. آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر پف کند و حجم رولت ها دو برابر شود. |
مرحله 6 | سپس آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و سطح رولت ها طلایی شوند. |
مرحله 7 | به تعداد رولت های پیتزا، سیخ های چوبی یا چوب های پلاستیکی آب نبات تهیه کنید و آنها را به چوب بکشید. |
مرحله 8 | یک پیتزای خوشمزه و زیبا که به ویژه کودکان از طعم و شکل آن لذت خواهند برد. |