زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم |
خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم |
قارچ ۱ پیمانه |
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سس ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۲۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
مرحله 1 | گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کنید. |
مرحله 2 | پیاز را خلال کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید . |
مرحله 3 | کمی زردچوبه به آن بزنید، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. |
مرحله 4 | پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن ها را خرد کنید. |
مرحله 5 | قارچ ها را تمیز و بعد بشویید ، آن ها را خرد و با کره سرخ کنید. |
مرحله 6 | فلفل دلمهای را بشویید. آن را برش بزنید و دانه های سفید داخل آن را خارج و به صورت نگینی خرد کنید. |
مرحله 7 | خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی متر و به شکل ظرف ، به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید . |
مرحله 8 | ته و اطراف ظرف را چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. خمیر داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید. |
مرحله 9 | به ترتیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید. پس از آن پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید. |
مرحله 10 | فر را تا درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید و ظرف را در کف فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید . |
مرحله 11 | ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی شود. |