سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا گوشت

پیتزا گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم
قارچ ۱ پیمانه
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سس ۳ قاشق غذا خوری
کره ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیتزا گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا گوشت
روش ساخت
مرحله 1 گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
مرحله 2پیاز را خلال کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید .
مرحله 3کمی زردچوبه به آن بزنید، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
مرحله 4پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن ها را خرد کنید.
مرحله 5قارچ ها را تمیز و بعد بشویید ، آن ها را خرد و با کره سرخ کنید.
مرحله 6فلفل دلمه‌ای را بشویید. آن را برش بزنید و دانه های سفید داخل آن را خارج و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله 7خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی متر و به شکل ظرف ، به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید .
مرحله 8ته و اطراف ظرف را چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. خمیر داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.
مرحله 9به ترتیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید. پس از آن پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید.
مرحله 10فر را تا درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید و ظرف را در کف فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید .
مرحله 11ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین