سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا گلابی با سرکه بالزامیک و گردو

پیتزا گلابی با سرکه بالزامیک و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سرکه بالزامیک ۱/۴ فنجان
گردو ۱/۲ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ فنجان
گلابی ۱ عدد
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
نان پیتزا ۱ عدد
شکر قهوه ای ۲ قاشق سوپ خوری
پیتزا گلابی با سرکه بالزامیک و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا گلابی با سرکه بالزامیک و گردو
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های یک سینی فر را با اسپری آشپزی چرب کنید.
مرحله 2خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل 25 در 37 سانتی متری در بیاورید. لازم نیست اندازه ها عیناً همین باشد اما به این اعداد نزدیک باشد. سپس لبه ها را چین دهید. خمیر را کف سینی فر فشار دهید و 8 دقیقه در فر بپزید.
مرحله 3زمانی که نان پیتزا می پزد، 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در یک تابه روی حرارت متوسط داغ کنید. زمانی که روغن داغ شد پیاز خرد شده، آویشن و 1/2 قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید. 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که پیازها مات شوند و لبه هایشان شروع به قهوه ای شدن کند هم بزنید و بپزید.
مرحله 4سپس گلابی ها را هسته گیری و نازک برش دهید. برای اینکه برش های گلابی قهوه ای نشود روی آنها آب لیمو بریزید و هم بزنید.
مرحله 5 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون باقیمانده را به طور یکدست روی نان پیتزا بریزید سپس پیاز، پنیر موزارلا؛ برش های گلابی و گردوهای نصف شده را روی آن بریزید.
مرحله 6 پیتزا را 6 تا 10 دقیقه زمانی که پنیر آب شود و شروع به حباب زدن بکند در فر بپزید.
مرحله 7زمانی که پیتزا می پزد، سرکه ی بالزامیک و شکر قهوه ای را در یک روغن دان متوسط روی شعله ی متوسط قرار دهید و بگذارید آرام به جوش بیاید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که به غلظت یک شربت رقیق برسد بپزید.
مرحله 8 شربت سرکه بالزامیک را قطره قطره روی پیتزای پخته شده بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین