سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا چهار فصل

پیتزا چهار فصل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خمیر پیتزا ۱ عدد
کنسرو میگو ۲۲۰ گرم
قارچ ۸ عدد
پنیر پیتزا ۱۲۵ گرم
کنسرو ماهی‌ کیلکا ۶۰ گرم
آرتیشو ۲ قوطی
گوشت‌ گوساله ۱۲۵ گرم
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
ریحانبه مقدار لازم
پیتزا چهار فصل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا چهار فصل
روش ساخت
مرحله 1کمی‌ آرد روی‌ سطح‌ تمیزی ‌بپاشید. خمیر پیتزا را دو قسمت‌ کرده‌ و به‌ قطر ۲۵سانتی‌متر پهن‌ کنید.
مرحله 2سینی‌ فر را چرب‌ کنید‌ وخمیرها را در آن‌ قرار دهید.
مرحله 3حاشیه‌ خمیر را کمی‌به‌ طرف‌ داخل‌ تا کنید تا لبه‌ آن‌ کمی‌ کلفت‌تر شودو تا زمانی‌ که‌ مواد روی‌ پیتزا آماده‌ می‌شود،آن‌ را در محل‌ گرمی‌ قرار دهید.
مرحله 4فر را روی‌۲۰۰درجه‌ سانتی‌گراد (۴۰۰ درجه‌ فارنهایت‌)گرم‌ کنید.
مرحله 5آب‌ قوطی‌ آرتیشو و میگو راخالی‌ کنید و آرتیشو را ۴ قسمت‌ کنید.
مرحله 6قارچ ها رانیز شسته‌ و ورقه‌ ورقه‌ کنید. آن‌ گاه‌ گوشت‌ها راباریک‌ باریک‌ بریده‌ و پنیر را رنده‌ و هسته‌های‌زیتون‌ را نیز بگیرید.
مرحله 7هر کدام‌ از ماهی‌های‌ کیلکا رااز وسط نصف‌ کنید و روی‌ گوجه‌ فرنگی‌هاآبجوش‌ بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه‌ در آن‌ باقی‌بماند.
مرحله 8با ریختن‌ آب‌ سرد روی‌ گوجه‌ها، پوستشان‌را به‌ راحتی‌ جدا کنید.
مرحله 9سپس‌ گوجه‌ها را به‌ شکل‌نگینی‌ خرد کنید و در کاسه‌ای‌ بریزید و نمک‌ وآویشن‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید.
مرحله 10در این‌ هنگام‌ هر خمیر را به‌ ۴ قسمت‌ تقسیم‌کنید.
مرحله 11 یک‌ قسمت‌ را با میگو و آرتیشو، یک‌ قسمت‌را با قارچ و گوشت‌، قسمت‌ سوم‌ را با پنیر ، زیتون‌ وماهی‌ و قسمت‌ آخر را با گوجه‌ فرنگی‌ها بپوشانید.
مرحله 12روغن‌ را روی‌ پیتزا بریزید و بگذارید به‌ مدت‌ ۳۵دقیقه‌، تا زمانی‌ که‌ خمیر برشته‌ و طلایی‌ شود، درفر بماند.
مرحله 13وقتی‌ نیمی‌ از زمان‌ پخت‌ طی‌ شد، جای‌سینی‌ها را با هم‌ عوض‌ کنید.
مرحله 14در مرحله‌ آخر پیتزا را چهار تکه‌ کرده‌ و باسبزیجات‌ تازه‌ تزیین‌ کرده‌، گرم‌ روی‌ میز بچینید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین