سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا پپرونى

پیتزا پپرونى
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱۷۵ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
مخمر ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۱ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲۰۰ گرم
کالباس ۲۰۰ گرم
سس ۴ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
قارچ ۴ عدد
پیتزا پپرونى
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا پپرونى
روش ساخت
مرحله 1آرد و مخمر را همراه یک قاشق چای‌خوری شکر در یک کاسه بزرگ الک کنید، سپس آب را کم‌کم اضافه کرده و با آرد مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. اگر آرد قوی نباشد یک‌چهارم پیمانه کافی است. خمیر به دست آمده نباید خیس باشد،
مرحله 2خمیر را 10دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا مانند خمیربازی بچه‌ها شود، یعنی به دست نچسبد، رنگش باز شود و نرم و لطیف باشد. آن را در یک کاسه چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و یک ساعت در یک جای گرم بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.
مرحله 3خمیر را مجددا یک دقیقه ورز دهید تا پفش بخوابد. آن را نصف کرده و هر نیمه را در یک بشقاب پیتزا باز کنید
مرحله 4روی هر خمیر 2 قاشق غذاخوری سس ریخته و آن را پخش کنید. پنیر را روی خمیرها پخش کرده و پپرونی قارچ و پیاز را روی آن بریزید.
مرحله 5 پیتزاها را نیم ساعت با دمای 200درجه سانتی‌گراد بپزید، سپس برش زده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین