سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا پای

پیتزا پای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۷۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
کوکتل ۵-۳ عدد
قارچبه مقدار لازم
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
پیتزا پای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا پای
روش ساخت
مرحله 1آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید .
مرحله 2کره سرد را با انگشت به خورد آرد بدهید تا حالت خرده نان بگیرد.
مرحله 3بعد شیر و زرده را با هم مخلوط کنید وبه آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید .
مرحله 4خمیر را نصف کنید از آن اندازه نارنگی کوچک جدا کنید بگذارید روی تکه دیگر .بعد قسمت بزرگتری رو باز کنید بطوریکه قطرش از قطر قالبتان ودوتا دیواره هایش بیشتر باشد .قالب رو چرب کنید وخمیر رو بگذارید داخل قالب و دیواره هارا محکم کنید .اضافه های آن را جدا نکنید بگذارید باشد.
مرحله 5روی خمیر کمی سس بریزید وبا چنگال چند جای آن را سوراخ کنیدو صبر کنید .
مرحله 6مواد را با هم مخلوط کنید وداخل قالب روی خمیر بریزید وخوب فشرده کنید که جایی خالی نباشد .
مرحله 7بقیه خمیر را باز کنید که بزرگتر از قالب باشد و بیاندازید روی مواد حالا با وردنه روی قالب حرکت کنید که هم علاوه بر بریدن لبه های اضافه کنارهای دوتا خمیر بچسبن به همدیگر حالا مجدد با چنگال سوراخ بزنید تا بخار بیرون بیاید وخمیر پاره نشود
مرحله 8با بقیه خمیر برای روی آن تزئین بگذارید ودورآن را با چنگال فشار بدهید دورتا دور که کناره ها باز نشوند. بعد یک تخم مرغ ویک قاشق سس‌خوری روغن مایع و یک قاشق سس‌خوری شیر و کمی زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر بزنید.
مرحله 9بگذارید داخل فر 180 تا روی آن طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین