سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا نیویورکی

پیتزا نیویورکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
فلفل سفید ۱ قاشق مربا خوری
لیمو ترش ۱/۲ عدد
خامه‏ ۱ فنجان
خمیر پیتزا ۱ عدد
گوشت ۲۰۰ گرم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا)به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
پیتزا نیویورکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا نیویورکی
روش ساخت
مرحله 1فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
مرحله 2پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .
مرحله 3خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.
مرحله 4خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .
مرحله 5پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.
مرحله 6 مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .
مرحله 7پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.
مرحله 8پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین