سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا میگو

پیتزا میگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
میگو ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
سس پیتزابه مقدار لازم
پنیر فیلا فیلا ۳۵۰ گرم
زیتون ۶-۵ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ پیمانه
آویشن ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز ۰.۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۰.۵ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
سرکه ۰.۵ پیمانه
نمک ۰.۵ قاشق چای خوری
پودر سیر ۰.۵ قاشق چای خوری
کاری ۱ قاشق چای خوری
هل ۰.۵ قاشق چای خوری
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
پیتزا میگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا میگو
روش ساخت
مرحله 1خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید.
مرحله 2فر را از قبل روی حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به‌ مدت 15 دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و ‌مدت 10 دقیقه‌ی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.
مرحله 3روش تهیه سُس :
مرحله 4تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.
مرحله 5روش تهیه‌ی خمیر:
مرحله 6آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسه‌ای که چرب نباشد، مخلوط کنید و به‌ مدت 10 دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد).
مرحله 7سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کرده‌اید باز کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین