سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا میگو

پیتزا میگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
میگو ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
سس پیتزابه مقدار لازم
پنیر فیلا فیلا ۳۵۰ گرم
زیتون ۶-۵ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ پیمانه
آویشن ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز ۰.۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۰.۵ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
سرکه ۰.۵ پیمانه
نمک ۰.۵ قاشق چای خوری
پودر سیر ۰.۵ قاشق چای خوری
کاری ۱ قاشق چای خوری
هل ۰.۵ قاشق چای خوری
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
پیتزا میگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا میگو
روش ساخت
مرحله 1خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید.
مرحله 2فر را از قبل روی حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به‌ مدت 15 دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و ‌مدت 10 دقیقه‌ی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.
مرحله 3روش تهیه سُس :
مرحله 4تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.
مرحله 5روش تهیه‌ی خمیر:
مرحله 6آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسه‌ای که چرب نباشد، مخلوط کنید و به‌ مدت 10 دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد).
مرحله 7سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کرده‌اید باز کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین