سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا مرغ و قارچ (کاری)

پیتزا مرغ و قارچ (کاری)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه‌ مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سسبه مقدار لازم
ادویهبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
خمیر پیتزابه مقدار لازم
پیتزا مرغ و قارچ (کاری)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ (کاری)
روش ساخت
مرحله 1مرغ رو به همراه پیاز و کمی زردچوبه میگذاریم تا بپزه مرغ که نیم پز شد نمک رو هم اضافه میکنیم.
مرحله 2بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغها رو ریش ریش میکنیم. مقدار ریز شدن مرغها و ریش شدن اونها کاملا سلیقه ای هست و بستگی به ذائقه شما داره.
مرحله 3 قارچها و فلفل دلمه ها رو هم به اندازه ها و شکلهای دلخواه خرد میکنیم. مقدار کمی روغن در ماهیتابه میریزیم و قارچها رو میریزیم تا کمی تفت بخوره. آب که انداخت و سبک شد، فلفل دلمه و مرغها رو اضافه میکنیم و ادویه کاری و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بر میداریم.
مرحله 4به این نکته توجه داشته باشین که قارچ بهتره زیاد تفت نخوره و در واقع سرخ نشه، چراکه خواص و طعم عالیش از دست میره.
مرحله 5خمیر پیتزا رو به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از دو سانتی متر نشه، پهن میکنیم. سس رو روش میمالیم و بعد، موادی که آماده کردیم، روی خمیر پهن میکنیم و پنیر پیتزا رو روش میریزیم.
مرحله 6در مرحله بعد، اگر دوست داشتین میتونین مقداری سس هم روش اضافه کنین و در فر قرار بدین و در دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بذارید تا بپزه.
مرحله 7وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر رو اضافه میکنیم تا یک ربع دیگه پیتزا کاملا آماده سرو بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین