سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا مرغ با سس مخصوص

پیتزا مرغ با سس مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ قطعه
گوجه فرنگی ۲ عدد
قارچ ۱ لیوان
پنیر پیتزا ۱۲ ورق
آب ۱/۲ لیوان
خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری
عسل ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق چای خوری
آرد سفید ۲ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
سیر ۳ حبه
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ لیوان
برگ ریحان ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیتزا مرغ با سس مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا مرغ با سس مخصوص
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه خمیر :
مرحله 2ابتدا پودر خمیر ترش را با آب ولرم مخلوط کرده و 15دقیقه با روکش در جای گرم قرار میدهیم تا عمل بیاید. پس از این مدت زمان عسل و روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا یکدست شود.
مرحله 3آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و حداقل 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود سپس آن را به آرامی به به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید (توجه داشته باشید خمیر کمی چسبنده است)خمیر را داخل ظرفی که چرب شده است قرار دهید و روی کاسه را با پارچه ای نخی و مرطوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله 4طرز تهیه سس مخصوص
مرحله 5ابتدا کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید.آرد،نمک و فلفل را مخلوط کرده و 2بار الک کنید و کم کم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.
مرحله 6ریحان را ریز خرد کنید و به همراه سیر رنده شده ،پودر سیر و پنیر پارمزان به سس اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا پنیر آب شده و سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سس کمی خنک شود.
مرحله 7طرز تهیه پیتزا
مرحله 8پس از آنکه حجم خمیر 2برابر شد آنرا از کاسه خارج کنید ، ته سینی فر را چرب کنید سپس خمیر را با وردنه یا با دست مرطوب روی سطح سینی نازک پهن کنید و سس سفید را روی آن بریزید و خوب پخش کنید تا تمام سطح خمیر به این سس آغشته شود ، پس از اینکه خوب سس را پخش کردید پنیر پیتزاها را روی آن قرار دهید.
مرحله 9سینه مرغ را ریز خرد کنید و در روغن یا کره کاملا سرخ نمایید سپس تکه های مرغ ، قارچ و گوجه فرنگی خرد شده را روی ورقه های پنیر بچینید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر پیتزا برشته و طلایی شود ، برای طلایی شدن روی پیتزا 2 دقیقه حرارت بالایی فر را روشن کنید تا پیتزا آماده شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین