سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوجه فرنگی ۳ عدد
ریحان ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
خمیر پیتزا ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سس ۲ پیمانه
پیتزا مارگاریتا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا مارگاریتا
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
مرحله 3روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش کنید.
مرحله 4 گوجه ها رو هم میتونید به شکل نگینی خرد کنین و هم میتونید به شکل حلقه ای ببرید و هم میتونید اون رو رنده کنید و به شکل پوره در بیاد. فقط اگر گوجه رو رنده کردیم، باید کمی از آب گوجه رو جدا کنیم. یا به شکل معمولی کمی از آبش رو بگیریم. یا اینکه روی حرارت قرار بدیم تا کمی از آبش تبخیر شه.
مرحله 5سیر ها رو هم رنده میکنیم و به گوجه اضافه میکنیم.
مرحله 6روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها وسیر رنده شده را پخش کنید.
مرحله 7 پیتزا را درون فر به مدت 15 دقیقه قرار داده.
مرحله 8بعد از حدود یک ربع پیتزا رو بیرون میاریم و پنیر رو روش میریزیم ( این کار رو برای این انجام میدیم که پنیر نیم ساعت در فر باشه میسوزه و خمیر هم نمیپزه، پس پنیر رو یه ربع آخر اضافه میکنیم)و دوباره در فر قرار میدیم و بعد از ده دقیقه الی یه ربع، پیتزای ما کاملا آماده اس.
مرحله 9برای تزیینش میتونیم از ریحان تازه ای که داریم استفاده کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین