زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر پیتزابه مقدار لازم |
قارچ ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ قاشق سوپ خوری |
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم |
روغن ۳ قاشق سوپ خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
سس پیتزا ۳ قاشق سوپ خوری |
ارگانو ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کف ظرف را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید. |
مرحله 2 | سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید. |
مرحله 3 | فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را خرد کنید. |
مرحله 4 | قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید. |
مرحله 5 | پیاز، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید . |
مرحله 6 | آویشن را بر روی این مواد بریزید. بعد پنیر پیتزا را رنده کنید روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید. البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد. |
مرحله 7 | سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید 180 درجه و به مدت 15-20 دقیقه بپزید. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کنید و کمی سس پیتزا روی آن بریزید |