سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا فاهیتا مرغ

پیتزا فاهیتا مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
سینه‌ مرغ ۲۲۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سس سالسا ۱/۲ فنجان
پودر بیسکویت ۱.۵ فنجان
آب ۱/۳ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱.۵ فنجان
پیتزا فاهیتا مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا فاهیتا مرغ
روش ساخت
مرحله 1طبقه ی فر را روی پایین ترین نقطه قرار دهید. فر را با 450 درجه ی فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی پیتزا پزی 30 سانتی متری را با روغن اسپری کنید.
مرحله 2یک ماهیتابه را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. روغن را اضافه کنید. ماهیتابه را بچرخانید تا کل آن با روغن پوشش داده شود. مرغ را به مدت 3 دقیقه در روغن تفت دهید و گاهی هم بزنید.
مرحله 3 فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند و وسط مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد. از روی شعله بردارید. سالسا را اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4پودر بیسکوییک و آب جوش را در یک کاسه ی کوچک بریزید و هم بزنید تا شکل خمیری نرم پیدا کند. آن را 20 بار هم بزنید. نوک انگشتان را به پودر بیسکوییک آغشته کنید و خمیر را در سینی پیتزا پهن کنید .
مرحله 5لبه ی آن 1 سانتی متر با دور سینی فاصله داشته باشد. 3/4 فنجان پنیر را روی خمیر بپاشد. روی آن را با مخلوط مرغ بپوشانید. 3/4 فنجان پنیر باقیمانده را روی مرغ بپاشید.
مرحله 6به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای شود و پنیر آب شود و پف کند در فر بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین