سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا تنوری

پیتزا تنوری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
آرد سفیدبه مقدار لازم
خمیر مایه ۱.۵ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱۰ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
قارچ ۴ عدد
سوسیس ۱/۲ لیوان
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی ۷ قاشق مربا خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
پیتزا تنوری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا تنوری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر پیتزا رو آماده میکنیم، خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کرده و به 1لیوان آب ولرم اضافه کرده اجازه دهید تا پف کند، در این مدت آرد رو الک کنید و کنار بگذارید، تخم‌مرغ، روغن ،نمک و شیر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه عمل آمده رو بهش اضافه کنید .
مرحله 2و آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه، به هیچ وجه خمیر رو چنگ نزنید چون در این صورت به دست میچسبد و آرد بیشتری میبرد که در این صورت خمیر سنگین میشود و خوب پف نمیکندو بعد از پخت خشک می‌شود ،
مرحله 3بعد از آماده شدن خمیر کمی ورز میدیم و روش رو با نایلونی پوشانده و کنار میذاریم تا عمل بیاد ودوبرابر بشه،
مرحله 4در این مدت مواد میانی خمیر رو آماده میکنیم. قارچ ها رو خوب شسته و نگینی خرد کنید و روی حرارت بالا با 2قاشق روغن و کمی نمک چند دقیقه تفت دهید تا آبش کشیده بشه بعد از روی حرارت بردارید و فلفل دلمه ای خرد شده و سوسیس یا کالباس خرد شده رو بهش اضافه کنید وقتی خنک شد پنیر پیتزا رو اضافه کنید و مخلوط کنید،
مرحله 5بعد از به عمل آمدن خمیر پف اونو میگیرم و به هفت قسمت مساوی تقسیم کرده و با کمک وردنه دانه دانه از خمیر ها رو باز کنید حدود 2الی 3میلی، سس گوجه فرنگی که در دستور گفتم رو روی خمیر ها میریزیم و با پشت قاشق پخش میکنیم
مرحله 6و از مواد آماده به اندازه ی 3قاشق غذاخوری وسط خمیر گذاشته و کمی پخش کنید از اطراف خمیر رو جمع کنید و ببیندید و روی خمیر رو چند باربه شکل رفت و برگشت وردنه بکشید تا اندازه ی ضخامت خمیر حدود 2الی 3میلی شود حالا مواد رومال رو با هم مخلوط کرده و با برس روی خمیر ها میمالیم،
مرحله 7فر تون رو از قبل بمدت 10دقیقه گرم کنید و سینی فر رو چرب و یا کاغذ روغنی بیندازیدخمیر ها رو به آرامی داخل اون و با فاصله 4الی 5سانتی میچینم و میذاریم داخل فر با دمای 170درجه بمدت 17دقیقه بپزند در آخر گریل رو روشن کنید و 3دقیقه دیگر اجازه دهید تا روی نان طلایی بشه،
مرحله 8بعد از پخت میتوانید هم به صورت داغ روی نان سس گوجه فرنگی و یا هر نوع سس دلخواه بریزید و میل کنید و یا صبر کنید تا کمی خنک شوند بعد میل کنید در هر دو حالت طعم و مزه ای خوبی دارد .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین