سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پیتزا تنوری

پیتزا تنوری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
آرد سفیدبه مقدار لازم
خمیر مایه ۱.۵ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱۰ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
قارچ ۴ عدد
سوسیس ۱/۲ لیوان
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی ۷ قاشق مربا خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
پیتزا تنوری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیتزا تنوری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر پیتزا رو آماده میکنیم، خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کرده و به 1لیوان آب ولرم اضافه کرده اجازه دهید تا پف کند، در این مدت آرد رو الک کنید و کنار بگذارید، تخم‌مرغ، روغن ،نمک و شیر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه عمل آمده رو بهش اضافه کنید .
مرحله 2و آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه، به هیچ وجه خمیر رو چنگ نزنید چون در این صورت به دست میچسبد و آرد بیشتری میبرد که در این صورت خمیر سنگین میشود و خوب پف نمیکندو بعد از پخت خشک می‌شود ،
مرحله 3بعد از آماده شدن خمیر کمی ورز میدیم و روش رو با نایلونی پوشانده و کنار میذاریم تا عمل بیاد ودوبرابر بشه،
مرحله 4در این مدت مواد میانی خمیر رو آماده میکنیم. قارچ ها رو خوب شسته و نگینی خرد کنید و روی حرارت بالا با 2قاشق روغن و کمی نمک چند دقیقه تفت دهید تا آبش کشیده بشه بعد از روی حرارت بردارید و فلفل دلمه ای خرد شده و سوسیس یا کالباس خرد شده رو بهش اضافه کنید وقتی خنک شد پنیر پیتزا رو اضافه کنید و مخلوط کنید،
مرحله 5بعد از به عمل آمدن خمیر پف اونو میگیرم و به هفت قسمت مساوی تقسیم کرده و با کمک وردنه دانه دانه از خمیر ها رو باز کنید حدود 2الی 3میلی، سس گوجه فرنگی که در دستور گفتم رو روی خمیر ها میریزیم و با پشت قاشق پخش میکنیم
مرحله 6و از مواد آماده به اندازه ی 3قاشق غذاخوری وسط خمیر گذاشته و کمی پخش کنید از اطراف خمیر رو جمع کنید و ببیندید و روی خمیر رو چند باربه شکل رفت و برگشت وردنه بکشید تا اندازه ی ضخامت خمیر حدود 2الی 3میلی شود حالا مواد رومال رو با هم مخلوط کرده و با برس روی خمیر ها میمالیم،
مرحله 7فر تون رو از قبل بمدت 10دقیقه گرم کنید و سینی فر رو چرب و یا کاغذ روغنی بیندازیدخمیر ها رو به آرامی داخل اون و با فاصله 4الی 5سانتی میچینم و میذاریم داخل فر با دمای 170درجه بمدت 17دقیقه بپزند در آخر گریل رو روشن کنید و 3دقیقه دیگر اجازه دهید تا روی نان طلایی بشه،
مرحله 8بعد از پخت میتوانید هم به صورت داغ روی نان سس گوجه فرنگی و یا هر نوع سس دلخواه بریزید و میل کنید و یا صبر کنید تا کمی خنک شوند بعد میل کنید در هر دو حالت طعم و مزه ای خوبی دارد .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین