زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نان فرانسوی ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۵ عدد |
پستو ریحان ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۳۰۰ گرم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نان فرانسوی را برش بدهید |
مرحله 2 | گوجه ها را خرد کنید و با پستو مخلوط کرده و روی اجاق به مدت ده دقیقه حرارت دهید |
مرحله 3 | سینی فر را برداشته، کف آن را با روغن زیتون چرب کنید |
مرحله 4 | برش های نان را در آن بچینید. |
مرحله 5 | از سس گوجه و پستو روی نان بریزد. |
مرحله 6 | و روی آن را پنیر موتزالا ریخته داخل فر بگذارید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود . |