زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
فلفل قرمز ۱/۳ قاشق چای خوری |
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
سس پیتزا ۱ فنجان |
خمیر پیتزا ۱ عدد |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ فنجان |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ فنجان |
مرحله 1 | فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه، پیاز، گوشت و سیر را تفت دهید تا اینکه گوشت کاملا بپزد و بعد هرگونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید. |
مرحله 3 | فلفل قرمز، ادویه ایتالیایی و سس پیتزا را اضافه کرده و هم بزنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه آرام بجوشد. |
مرحله 4 | در این زمان، قالب پیتزا را یا روغن چرب کنید و خمیر را داخل قالب پخش کنید و روی خمیر یک چهارم فنجان پنیر پارمسان را پخش کنید و نصف مخلوط گوشت را روی پنیر بریزید و پخش کنید و یک دوم فنجان پنیر موزارلا را پراکنده کنید و دوباره باقیمانده مخلوط گوشت را روی آن بریزید |
مرحله 5 | سپس روی گوشتها باقیمانده پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را پخش کنید و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته طلایی شود. |