زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نان لبنانی ۲ عدد |
سوسیس ۲ لیوان |
سس کچاپبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
پیاز سفید ۱ عدد |
قارچ ۱ لیوان |
زیتون سیاه ۱/۲ لیوان |
پنیر موزارلا (موتزارلا)به مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۴ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سینی گردی را با روغن زیتون کمی چرب کرده نان لبنانی را در آن بگذارید. |
مرحله 2 | روی نان را کمی سس کچاپ و روغن زیتون بریزید سپس روی نان گوجه فرنگی حلقه شده ، فلفل دلمه ریز شده، پیاز ریز شده، قارچ خرد شده، سوسیس ریز شده و زیتون ریز شده بریزید. |
مرحله 3 | روی مواد را با پنیر موزاریلا رنده شده بپوشانید. |
مرحله 4 | تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده بزنید سپس به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید. |
مرحله 5 | مخلوط تخم مرغ و شیر را روی سطح پیتزا بریزید. |
مرحله 6 | سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود. |