زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
دوغ ۳ فنجان |
پیاز ۲ عدد |
آرد ۳۳۰ گرم |
پودر پیاز ۳ قاشق غذا خوری |
پودر سیر ۳ قاشق غذا خوری |
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱.۵ قاشق چای خوری |
روغن کانولا ۴ فنجان |
مرحله 1 | دوغ را داخل یک کاسه بزگ بریزید. حلقه های پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. |
مرحله 2 | آرد، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. |
مرحله 3 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. به مقدار کافی روغن داخل یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را تکان دهید تا دوغ اضافی بریزد و بعد آنها را در کاسه آرد بچرخانید تا خوب به آرد آغشته شوند. |
مرحله 4 | پیاز را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شود (هر پیاز به مدت 2 دقیقه) و بعد به یک دستمال تمیز انتقال دهید تا روغن آن گرفته شود. بعد داخل یک دیس پیرکس قرار دهید و داخل فر بگذارید تا گرم بماند. |
مرحله 5 | باقیمانده پیازها را به همین روش سوخاری کنید و به فر انتقال دهید. سپس گرم سرو کنید. |