سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب پِستوی ریحان

پِستوی ریحان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
برگ ریحان ۴۰ گرم
سیر ۱ حبه
دانه کاج ۳۵ گرم
روغن زیتون ۱/۲ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پِستوی ریحان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پِستوی ریحان
روش ساخت
مرحله 1یک کاسه ی کوچک آب یخ آماده کنید. آب را در یک شیرجوش کوچک بریزید تا نصف آن را پر کند و به جوش بیاورید.
مرحله 2برگ ریحان ها را 5 تا 10 ثانیه داخل آب جوش غوطه ور کنید تا پلاسیده شوند. سپس فوراً آنها را داخل آب یخ بریزید تا جلوی پخته شدن گرفته شود. آبکش کنید و فشار دهید تا آب اضافی گرفته شود سپس با حوله ی آشپزی یا حوله ی کاغذی آن را خشک کنید.
مرحله 3حبه ی سیر را بکوبید و پوست بگیرید سپس خوب ریز کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ ریز ریز کنید و روی تخته بمالید تا له شود و خمیری نرم به وجود بیاید.
مرحله 4خمیر سیر را با دانه ی کاج در کاسه ی غذاساز بریزید . 2 تا 3 مرتبه بزنید تا همه چیز ریز خرد شود. ریحان را اضافه کنید و سپس در حالیکه دستگاه روشن است روغن زیتون را کم کم داخل کاسه ی آن بریزید. وقتی همه ی روغن زیتون اضافه شد، غلظت پستو را چک کنید.ما می خواهیم کمی بافت داشته باشد. اگر شما دوست دارید یکدست تر باشد بیشتر بزنید.
مرحله 5پستو را داخل یک کاسه بریزید سپس پنیر را اضافه کرده و هم بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
مرحله 6بلافاصله استفاده کنید یا برای بعد کنار بگذارید.
مرحله 7برای نگهداری پستو یک لایه ی نازک روغن زیتون به آن اضافه کنید تا از نفوذ هوا به درون آن جلوگیری کند. سپس درب ظرف را بگذارید یا روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 1 تا 2 هفته در یخچال نگه دارید. می توانید پستو را تا 1 ماه در فریزر نگه دارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین