سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر پِردِه پیلاوی

پِردِه پیلاوی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
ماست‏ ۱/۲ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۳ لیوان
برنج ۳ پیمانه
کشمش ۱ پیمانه
بادام ۱/۲ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
زرشک ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳ پیمانه
پیاز ۲ عدد
زعفران ۱ گرم
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۳ قاشق چای خوری
زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
پِردِه پیلاوی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پِردِه پیلاوی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر را آماده میکنیم.برای این کار تمام موادخمیر غیر از آرد را با چنگال کمی مخلوط میکنیم و کم کم آرد را اضافه میکنیم و ورز می دهیم تا بحالتی برسد که خمیر لطیف باشد و به دست نچسبد.مقدار آرد تقریبی است و لزوما همه ی ۳لیوان آرد استفاده نمیشود.
مرحله 2خمیر را ده دقیقه ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.سپس روی خمیر را با یک کیسه ی پلاستیکی پوشانده و در محیط آشپزخانه به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.
مرحله 3برنج را با ۶پیمانه آب به مدت ۴۵دقیقه می خیسانیم.زعفران را با نصف استکان آب جوش دم می کنیم.
مرحله 4زرشک و کشمش را در آبکش ریخته و کمی می شوییم و به همراه گردوی خورد شده در مقدار کمی روغن به مدت ۳تا۴ دقیقه با شعله ی متوسط تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
مرحله 5پیاز را ریز خورد میکنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی نرم شود سپس تکه های ریز فیله ی مرغ یا گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم؛ زردچوبه ،نمک، فلفل،پودر هل و دارچین را اضافه می کنیم و با شعله ی متوسط تفت می دهیم تا گوشت پخته شود،
مرحله 6پس از پخت گوشت زعفران دمکرده و مخلوط زرشک گردو و کشمش را اضافه میکنیم و شعله را خاموش می کنیم.
مرحله 7برنجی را که خیسانده ایم چلو کش می کنیم. و پس از چلوکش کردن حدود ده دقیقه صبر میکنیم تا از حرارت آن کم شود.
مرحله 8به سراغ خمیر می رویم.روی میز کار را آرد پاشی کرده و با کمک وردنه خمیر را به ضخامت ۲یا۳ میلیمتر پهن میکنیم.کف قالب ساده (قابلمه یا ماهیتابه)را با کره کاملا چرب می کنیم و بادام هایی را که از شب قبل خیسانده ایم کف قالب می چینیم.
مرحله 9خمیر را که پهن کرده ایم به آرامی بلند میکنیم و کف قالب روی بادام ها می گذاریم، و اضافه های دور قالب را با چاقو می بریم.بهتر است برای راحتی کار و بلند کردن خمیر آن را دور وردنه تاب دهید و به قالب منتقل کنید.
مرحله 10از برنج چلو کش کرده مقداری کف قالب ریخته ، روی آن از مواد گوشتی می ریزیم و دوباره برنج...همین کار را ادامه می دهیم تا قالب پر شود.در آخر با کف دست مقداری روی آن فشار میدهیم تا فشرده و صاف شود.
مرحله 11آن مقدار خمیری که باقی مانده را با وردنه پهن کرده و روی برنج را با آن می پوشانیم.سعی کنید دو لبه ی خمیر زیر و روی برنج را با انگشت به خوبی بهم بچسبانید.
مرحله 12قالب را در طبقه وسط فری که از ده دقیقه قبل با حرارت۱۸۰درجه سانتیگراد روشن کردیم قرار می دهیم و پس از گذشت یک ساعت چک می کنیم اگر خمیر برشته و خوشرنگ بود برای مدت یک دقیقه شعله ی بالای فر را هم روشن می کنیم تا روی خمیر نیز طلایی شود.
مرحله 13برای چک کردن و اطلاع از پخته بودن خمیر زیرین یک سینی روی قالب گذاشته و برمیگردانیم و قالب را برمیداریم،اگر پخته نبود دوباره قالب را روی آن می گذاریم و به کمک سینی برمیگردانیم و باز هم کمی در فر می پزیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین