زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۴ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
ماست ۱/۲ پیمانه |
پودر خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری |
نمککمی |
کره ۱ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
شیر ۱ قاشق سوپ خوری |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
سیب زمینی ۲ عدد |
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغن ۳ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | آرد را داخل كاسه بريزيد و با نمك مخلوط كنيد، وسط آرد را كمي گود كنيد. درگودي تخممرغها را بشكنيد. پودر خمير ترش و ماست را به همراه روغن مايع به تخممرغ اضافه كرده و مواد را با هم خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد. |
مرحله 2 | خمير را به مدت پنج دقيقه ورز دهيد و به ده قسمت تقسيم كنيد. هر قسمت را به اندازه يك پيشدستي باز كنيد. روي هركدام مقداري كره آبشده يا روغن مايع بماليد و آنها را روي هم بگذاريد ، بعد خمير را روي تخته آردپاشيشده با كمك وردنه باز كنيد تا به اندازه يك نان تافتون شود. |
مرحله 3 | دوباره خمير را رول كنيد و از خمير به اندازه يك نارنگي (80 گرم) جدا كنيد و كناري بگذاريد. روي هر تكه خمير را با چاقو يك برش ايجاد كنيد و كل خميرها را كناري بگذاريد تا استراحت كنند. در اين فاصله مايه گوشتي را آماده كنيد. |
مرحله 4 | يك عدد پياز را خرد كنيد، به همراه روغن و كمي زردچوبه تفت دهيد تا پيازها طلايي شوند. گوشت چرخكرده را اضافه كنيد و همراه پياز داغ و كمي نمك و فلفل تفت دهيد. در آخر وقتي گوشت خوب سرخ شد، حرارت را خاموش كرده و جعفريهاي خردشده را اضافه كرده و با گوشت سرخشده مخلوط كنيد. سيبزمينيها را هم آبپز كرده و بعد رنده كنيد. |
مرحله 5 | هر قسمت از خمير را برداريد و كمي باز كنيد. در وسط خمير مقداري از مواد گوشتي بريزيد، بعد روي آنها كمي سيبزميني رندهشده و مقداري پنير پيتزا بريزيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. |
مرحله 6 | پيراشكيهاي آمادهشده را روي سيني فر بگذاريد و روي آنها زرده رقيق شده با شير بماليد و به مدت 30 دقيقه حرارت دهيد تا آماده سرو كردن شود. |