سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر پيراشكی خورجينی

پيراشكی خورجينی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
جعفری ۱/۴ پیمانه
پنیر گودا ۸۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
آب ۱ پیمانه
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
پودر آویشنبه مقدار لازم
ادویهبه مقدار لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۲.۵ پیمانه
پيراشكی خورجينی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پيراشكی خورجينی
روش ساخت
مرحله 1پياز را به صورت خلال‌هاي نازك خرد كنيد و با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و سرخ كنيد. رب گوجه‌فرنگي، نمك، فلفل و ادويه را به گوشت افزوده و بگذاريد گوشت با مقداري آب پخته شود.
مرحله 2فلفل دلمه‌اي را به شكل نگيني خرد كرده و با جعفري خرد شده به مواد گوشت اضافه كنيد. آب مايه گوشت را بهتر است كم بريزيد تا مواد داخل پيراشكي آب‌دار نباشند. وقتي مايه خوب بدون آب شد، اجاق را خاموش كرده و بگذاريد گوشت خنك شود.حالا كرپ را آماده كنيد(دستور تهيه آن را در پایین بخوانيد.)
مرحله 3وقتي كرپ‌ها آماده و خنك شدند، نوبت درست كردن پيراشكي‌هاست. يك نان كرپ برداريد و مقداري از مايه گوشت در وسط كرپ بريزيد. كمي پنير گودا روي گوشت ريخته و نان پيراشكي را به شكل خورجين جمع كنيد. شما مي‌توانيد براي چسبيدن لايه‌هاي نان (در بالاي خورجين) از خمير آرد و آب استفاده كنيد. به اين‌صورت كه كمي آرد را با آب مخلوط كنيد و به شكل خمير در آوريدو به لبه‌هاي كرپ بماليد تا خوب به هم بچسبند.
مرحله 4وقتي همه پيراشكي‌هارا به همين ترتيب درست كرديد، وقت سرخ كردن آنهاست.در قابلمه‌اي كوچك روغن بريزيد؛ طوري‌كه پيراشكي‌ها در آن غوطه‌ور شوند. روغن را داغ كنيد و پيراشكي‌ها را يكي يكي يا حداكثر سه تا را با هم سرخ كنيد، پس از طلايي شدن آنها را درآورده، روي حوله كاغذي آشپزخانه يا صافي بگذاريد تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
مرحله 5كرپ پيراشكی: مواد خشك (آرد، شكر و نمك) را در ظرفي مخلوط كرده و الك كنيد.تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته، خوب هم بزنيد، سپس شير و روغن مايع را به آن اضافه كرده و باز هم بزنيد.
مرحله 6به مخلوط تخم‌مرغ، مواد خشك را هم كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد. در اين مرحله بايد دقت كنيد كه خمير بدون گلوله و يكدست و به غلظت ماست باشد. براي اطمينان از يكدست شدن خمير كرپ مي‌توانيد پس از هم زدن آن را از يك صافي رد كنيد تا صاف و يكنواخت و بدون گلوله شود.
مرحله 7ماهيتابه كوچكي را روي حرارت ملايم گرم كرده و كمي چرب كنيد. اگر تابه‌تان نو و بدون خش است نيازتان به روغن كمتر مي‌شود. وقتي مطمئن شديد كه تابه خوب داغ شده، يك پيمانه از مايه كرپ را در آن بريزيد و تابه را به آرامي بچرخانيد تا مايه همه جاي كف ماهيتابه را بپوشاند.
مرحله 8بعد از حدود هفت تا ده ثانيه وقتي مشاهده كرديد كه خمير خودش را مي‌گيرد و حباب‌هايي در نان ظاهر مي‌شود، وقت برگرداندن كرپ است. روي ديگركرپ را به مدت سه، چهار ثانيه حرارت داده و از ماهيتابه جدا كرده و كناري بگذاريد.حالا كرپ ديگر را آماده كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین