سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پيتزای نارنجكی

پيتزای نارنجكی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۳ عدد
نمکنوک قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
نخود سبز ۱ پیمانه
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ پیمانه
پيتزای نارنجكی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پيتزای نارنجكی
روش ساخت
مرحله 1نان پیتزا: آب، روغن و نمك را روی حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. به محض جوش آمدن آب، آرد به آن اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا يكدست شود، سپس از روی حرارت برداشته و باز هم بزنيد تا خنك شده و گلوله نشود.
مرحله 2وقتی مايه بالا خنك شد، تخم‌مرغ‌ها را يكی يكی به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا خمير نرم و براق و يكدستی به دست بيايد.
مرحله 3روی سينی فر، كاغذ روغنی پهن كنيد. خمير نان آماده شده را در قالب شكوفه بريزيد و با دهانه گشاد آن، شكوفه‌های بزرگی از خمير با فاصله، روی كاغذ روغنی بزنيد.
مرحله 4فر را روشن كرده، با درجه حرارت 220 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. سيني فر محتوي نان‌هاي لقمه‌اي را در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقيقه حرارت دهيد تا مغزپخت شوند. پس از اين مدت فر را خاموش كنيد،‌ نان‌ها را دربياوريد و كنار بگذاريد تا خنك شوند.
مرحله 5نكته: اگر سطح روي نان‌ها درحال برشته شدن است يا به عبارت ديگر حرارت فرتان بالاست، زودتر از 20 دقيقه نان‌ها را از فر بيرون بياوريد تا خيلي سفت نشوند چون يك مرحله پخت ديگر هم در پيش دارند.
مرحله 6طرز تهيه مواد داخل پيتزا: روغن را در ماهیتابه ريخته، روي حرارت بگذاريد. گوشت چرخ‌كرده را هم با فلفل دلمه‌اي و سبزيجات پخته (هويج، نخود سبز و ذرت) تفت دهيد.
مرحله 7نمك و فلفل را هم اضافه كنيد و با افزودن آويشن موادتان را طعم‌دار كنيد. رب گوجه‌فرنگي را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. كمي آب اضافه كرده، بگذاريد گوشت چرخ‌كرده با حرارت ملايم پخته شود.
مرحله 8نان‌هاي آماده را روي ميز كار قرار داده و با چاقو برش عرضي در آنها ايجاد كنيد تا محلي براي ريختن مواد داخل پيتزا به وجود بيايد. با قاشق مقداري از مايه گوشت را روي نيمه پاييني‌ نان بريزيد. مقداري پنير پيتزا هم روي مواد ريخته و نيمه بالايي نان را با كمي فشار روي مواد اضافه كنيد.
مرحله 9همه نان‌ها را به اين صورت به شكل پيتزا درآوريد.فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. پيتزاهاي آماده را روي سيني فر در طبقه وسط قرار دهيد و حدود 8 تا 10 دقيقه صبر كنيد تا پنير پيتزاها آب شود.
مرحله 10يه جور ديگه: مي‌توانيد مواد پيتزا و پنير را روي نان بريزيد ولي آ‌نها را در فر نگذاريد. بلكه در ظرف دربسته در فريزر نگه داريد تا موقعي كه عجله داشتيد، آنها را براي گرم شدن و آب شدن پنير پيتزا در فر يا مايكروويو كمي گرم كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین